تولد 44 سالگی انقلاب با حضور پرشکوه مردم و مسئولان

سر بر می‌گردانم و یک بار دیگر از سر خیابان آزادی به سیل جمعیت نگاه می‌کنم. جمعیتی که برای راهپیمایی 22 بهمن آمده‌اند و انتهایش معلوم نیست.

به گزارش خبرنگار میراث آریا، ینجا تهران است خیابان آزادی و امروز شنبه 22 بهمن است. چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و اینجا در خیابان آزادی محل اصلی برگزاری مراسم راهپیمایی 22 بهمن اقشار مختلف مردم از پیر و جوان و تا زن و مرد و کوچک و بزرگ همه آمده‌اند تا باردیگر ثابت کنند پای کار ین نظام ایستاده‌اند.

کافی است تا نگاهی به سیل جمعیت بندازی. آن وقت خیلی‌ها را می‌بینی که امروز برای راهپیمایی 22 بهمن آمده‌اند. از عموم مردم و اقشار مختلف تا مسئولان و چهره‌های آشنا از بازیگران و مجریان تا فورتبالیست‌ها ورزشکاران.

لابه‌لای آن‌هایی که آمده‌اند راهپیمایی، چهره بعضی‌ها برای مردم بیشتر از همه آشنا است. مسئولان مختلف خیلی‌هایشان آمده‌اند، از فرماندهای سپاه، تا رئیس جمهور و وزرا، دوشادوش مردم. امروز جشن انقلاب است و مردم که صاحبان اصلی انقلاب هستند در کنار مسئولان برای تجدید بیعت با آرمان‌هایی امامی آمده‌اند که 44 سال پیش به پشتوانه همین مردم دولت تشکیل داد.

در سر‌تا سر خیابان آزادی تهران جمعیت همچنان موج می‌زند. هر دستگاه و سازمانی که در طول مسیر قرار دارد با برپایی غرفه‌های مختلف به معرفی دستاوردهای خود در 44 سال گذشته می‌پردازد و اینجا در محل وزارت میراث‌فرهنگی، گرشگری و صنایع‌دستی واقع در خیابان آزادی فضای متفاوتی شکل گرفته است.

31 استان کشور با پوشش محلی در 31 نقطه از مسیر راهپیمایی 22 بهمن حضور دارند و در جلوی درب اصلی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نیز پنج استان کشور به نمایندگی از سایر استان‌ها حضور یافته‌اند و با برپایی غرفه‌های مختلف به ارائه توانمندی‌ها، ظرفیت‌ها و دستاوردهای خود می‌پردازند.

حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برای عموم مردم جذابیت دارد. گردشگری نقطه مهمی است که برخی از بدخواهان در حوادث اخیر به دنبال تخریب و از بین بردن آن بودند، این را حتی رهبر انقلاب هم چند وقت پیش گفته بودند؛ امروز اما در راهپیمایی 22 بهمن قرار است این وزارتخانه توانمندی‌های خود را به منصه ظهور و نمایش بگذارد برای همین 31 استان کشور بسیج شده‌اند. اقوام مختلف آمده‌اند همه با لباس محلی و پوششش زیبای اقوام. موسیقی محلی از غرفه‌ها پخش می‌شود، صنایع‌دستی معرفی می‌شود و علاقه‌مندان با آثار فرهنگی تاریخی در حاشیه برگزاری مراسم 22 بهمن آشنا می‌شوند.

گروه‌های موسیقی نواحی آمده‌اند، اجرای زنده موسیقی نواحی آن هم با لباس و پوشش اقوم مختلف به دل مردم و راهپیمایان می‌نشیند.

هر گروه موسیقی محلی استان خود را زنده اجرا می‌کند از آهنگ‌های دلنشین کردی و موسیقی غیرت‌مندانه لری، تا نوای دل‌افزای موسیقی ترکی و رقص شمشیر اقوام عرب و اجرای زیبای بخشی‌های خراسان. همه و همه فضای شادی را به مراسم راهپیمایی 22 بهمن بخشیده که یادآور اتحاد ناگسستنی اقوام مختلف کشور است و جواب دندان شکنی است برای آن‌‌هایی که تا همین چندوقت پیش فریاد جدایی و تجزیه ایران را سر می‌دادند، خواب پریشانی که هیچ وقت تعبیر نخواهد شد.

اجرای موسیقی اقوام با پوشش زیبای محلی برای همه جذابیت دارد. هرکسی که از جلوی غرفه‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی رد می‌شود غیر ممکن است از این موسیقی‌های زیبا به راحتی بگذرد حتما چند دقیقه‌ای می‌ایستد و اتحاد و همبستگی اقوام را به تماشا می‌نشیند از عموم مردم گرفته تا مسئولان مختلف، خیلی‌هاشان حتی تشویق می‌کنند و تحسین. اصلا گردشگری و میراث‌فرهنگی یعنی همین، یعنی اتحاد و همبستگی اقوام.

کمی آن طرف‌تر غرفه بزرگ دیگری با همکاری این وزارتخانه و شبکه جام جم برپا شده است. مخصوص کودکان با ویژه برنامه‌ای به اسم شکوفه باران. بچه‌هایی که در جشن تولد 44 سالگی انقلاب با بزرگترها همراه شدند. دهه نودی‌ها خیلی‌هاشان آمده‌اند. دهه هشتادی‌ها هم  همان‌هایی که صاحبان و وارثان اصلی این نقلاب هستند حالا در چهل و چهارمین جشن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خیلی‌هاشان آمده‌اند.

گروه‌های سرود کودک و نوجوان در این غرفه اجرای زنده دارد. یک گروه ترانه شاد کودکانه می‌خواد و یک گروه نوجوان سرودی درباره حاج قاسم که چندسالی است جای خالی‌اش در جشن انقلاب حسابی احساس می‌شود.

آن طرف‌تر گروهی از جانبازان قطع نخاعی با ویلچر در بخشی از مسیر راهپیمایی حرکت می‌کنند با عکس‌هایی از امام و رهبری و کمی آن طرف‌تر تعدادی از خانواده‌های شهدا و مدافعان حرم که هر کدام قاب عکس شهیدی را در دست دارند. مردم احترام شان  می‌کنند و خوب می‌دانند که امنیت امروزشان را مدیون همین شهیدان هستند.

دوباره سر بر می‌گردانم و یک بار دیگر نگاهی به سیل جمعیت می‌اندازم. جمعیتی که یک سرش میدان آزادی تهران است و در طول خیابان آزادی مانند رودخانه‌ای خروشان موج می‌زند و انتهای آن معلوم نیست.

نزدیک اذان ظهر که می‌شود توی حیاط مرکزی این وزارتخانه نماز جماعت ظهر و عصر برپا می‌شود. مردم بعد از نماز دوباره راهی خیابان آزادی می‌شوند ساعتی بعد کم کم خیایان خلوت می‌شود. مراسم جشن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی امسال هم به پایان می‌رسد و جمهوری اسلامی وارد 45 سالگی‌اش می‌شود و گام دوم خود را امسال محکم‌تر از هر وقت دیگری بر می‌دارد.

انتهای پیام/

 

 

انتهای پیام/

کد خبر 14011122761662